Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ "ΦΩΚΙΚΟ" ΚΑΙ "ΑΣΤΕΡΑ"

«ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ»                       Άμφισσα 06 Μαΐου 2018
Θόαντος Αρ.17
331 00 ΑΜΦΙΣΣΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος μας:
α) Εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα της καρδιάς μας το «ΦΩΚΙΚΟ» ,για την θριαμβευτική πορεία στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Φωκίδας και την πανηγυρική άνοδο (επάνοδο) στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία .
Η συντονισμένη προσπάθεια ποδοσφαιριστών-παραγόντων-προπονητών-φιλάθλων-χορηγών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σκορπίζοντας ενθουσια-σμό και υπερηφάνεια (ξανά) στο φίλαθλο λαό της περιοχής.
β) Συγχαίρει την «αδελφή» ομάδα του «Αστέρα Ιτέας» για την πετυχημένη και δυναμική πορεία τόσο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία ,όσο και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Οι δύο ιστορικές ομάδες της Φωκίδας πρέπει (παραμερίζοντας τις όποιες «πολεμικές ιαχές» τοπικισμού κάποιων ελάχιστων υπερφίαλων και ανεγκέ-φαλων) να διατηρήσουν στο ακέραιο τόσο τους άρρηκτους δεσμούς φιλίας, όσο και τα στοιχεία μιας ειλικρινούς και αγαστής συνεργασίας.

Τέλος ευχόμαστε όχι μόνο να εδραιωθούν σε αυτή τη μεγάλη κατηγορία ,αλλά και να πρωταγωνιστήσουν σε όφελος του Φωκικού ποδοσφαίρου και της Φωκικής κοινωνίας γενικότερα.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣΠΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου