Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ : ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αστέρας Ιτέας - Νίκη Βόλου 2 - 2 
(κανονικός αγών & παράταση)
2 - 3 στα πέναλτι
Το τελευταίο στην σειρά και τελικά χαμένο από πλευράς Αστέρος πέναλτι, με την μπάλα να περνά επάνω από την οριζόντια δοκό του τέρματος
**********************************
  Με έναν αγώνα, τόσον στην κανονική του διάρκεια, όσον και στην παράταση, να υπενθυμίζει στην αγαπημένη μας ομάδα, ότι ναι μεν ήταν δυνατόν, αλλά δεν της επιτρεπόταν!...  Με την κόπωση, τα μη αντιμετωπίσιμα αγωνιστικά προβλήματα και με την ...κατωφέρεια του γηπέδου ελέω διαιτητού, να είναι πάντα σε βάρος της, ύψωσε το ανάστημά της στην παλαιά "καραβάνα" των εθνικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, την Νίκη Βόλου, κερδίζοντας χειροκρότημα και σεβασμό από όλους τους πολλούς παρευρισκόμενους σήμερα στο γήπεδο φιλάθλους.


  Μια σχεδόν αλλοεθνής ομάδα η Νίκη Βόλου, με παίκτες ιδιαιτέρως σκληρούς και σε πολλές περιπτώσεις με αντιαθλητικές ενέργειες, συνεπικουρούμενη από έναν ανίκανον να αντιληφθεί τα γενόμενα εντός γηπέδου διαιτητή, κατάφερε να προηγηθεί με 2 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, εκ των οποίων το πρώτο ήταν ...προσφορά του Αστέρα.  
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα μας, παρά τα "ηθελημένα" λάθη διαιτητή και εποπτών γραμμών (πάντα σε βάρος του Αστέρα), κατάφερε να επιτύχει 2 τέρματα, ενώ της ακυρώθηκε άλλο ένα κανονικό  και να κάνει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ήρωα, με τις αποκρούσεις του και τις χαμένες ευκαιρίες.
  Ο αγώνας οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση και χωρίς να αλλάξει το αποτέλεσμα, η διαδικασία των πέναλτι, έκρινε τον νικητή ο οποίος και θα συνεχίσει στο επόμενο στάδιο των αναμετρήσεων για το Κύπελλο ερασιτεχνικών Σωματείων Ελλάδος.  Και ο νικητής ήταν η ομάδα της Νίκης Βόλου.

Οι δυο ομάδες έχασαν από 2 πέναλτι, αλλά το τελευταίο κτύπημα ήταν από παίκτη του Αστέρα και σε περίπτωση επιτυχίας τέρματος, θα συνεχιζόταν η διαδικασία.  Δυστυχώς όμως, ο παίκτης μας αστόχησε και με σκορ 3 - 2 η Νίκη Βόλου προκρίθηκε για τον επόμενο γύρο.

Από τα αξιοπερίεργα της αναμετρήσεως ήταν :
-  ο σχολαστικός έλεγχος των θεατών κατά την είσοδό τους στο γήπεδο από αστυνομικούς, 
-  η παρουσία περίπου 15 φιλάθλων της φιλοξενουμένης ομάδος στην άκρη της κερκίδος, παρά την επίσημη απαγόρευση της μετακινήσεώς τους για αυτήν την αναμέτρηση, 
- καθώς επίσης και η περιφρούρησή τους από μια διμοιρία των ΜΑΤ, εκτάκτως αφιχθείσης στην πόλη μας για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

   Το γεγονός όμως είναι ένα : Η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου και πολύ καλά αποτελέσματα είχε και παρέμεινε στην κατηγορία σε πολύ υψηλή βαθμολογική θέση και έκανε και την υπέρβαση στο Κύπελλο των ερασιτεχνικών ομάδων.
Τα συγχαρητήριά μας, είναι το ελάχιστο για αυτά τα παιδιά.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου