Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ : ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (μας), ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝ!

Δηλώσεις του προπονητού του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστου Μωραΐτη :
1.  Μετά από τον ηττοφόρο για τον Γ.Σ. Ιτέας αγώνα με 72-66 (στην ...εμπόλεμη ζώνη του Κλειστού Γηπέδου Αμφίσσης με τον Μάκαρο) στις 13-1-2018 :
"Σήμερα, εδώ στην Άμφισσα, διδαχτήκαμε Γαλλικά και πιάνο!..."
2.  Μετά από τον επίσης ηττοφόρο αγώνα (με μόλις 69-67) στην Αλίαρτο για την πρώτη θέση στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, με τον Αλέξανδρο Αρτάκης στις  11-3-2018 :
"Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Αρτάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχομαι να εκπροσωπήσουν καλά την Ένωσή μας στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.".
Από τον ίδιο αγώνα και οι παρακάτω δηλώσεις του Χρήστου Μωραΐτη από το  ; eviabasket.gr
****************************************
Χρ.Μωραϊτης: ‘Υπερήφανος για τους παίκτες μου’   
Ο κόουτς Χρήστος Μωραΐτης μίλησε στο eviabasket.gr για τον χθεσινό τελικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων και έχοντας απόλυτο δίκιο, πως τα παιδιά του, για τα οποία δηλώνει υπερήφανος όπως λέει χαρακτηριστικά, θα δώσουν στο μέλλον πολύ σημαντικότερους αγώνες από τον χθεσινό.
"Ήταν ένας τυπικός τελικός με συναρπαστικό τέλος και τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες.
Ο Αλέξανδρος ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλο τον αγώνα και θεωρώ πως κέρδισε δίκαια. Στηρίχθηκε στην κλειστή άμυνα ζώνης και παρόλο ότι έχουμε παιδιά που σουτάρουν καλά από την περιφέρεια αντιμετωπίσαμε τεράστιο πρόβλημα στο κομμάτι αυτό.
Εμείς παίξαμε το μπάσκετ που μας χαρακτηρίζει μόνο στα τελευταία 5 λεπτά που παλέψαμε πραγματικά με καρδιά στην άμυνα και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ από την περιφέρεια. Εκεί είχαμε και την ευκαιρία να κλέψουμε το ματς αλλά τα δυο τελευταία σουτ δεν ήταν οι καλύτερες επιλογές.
Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Αρτάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχομαι να εκπροσωπήσουν καλά την Ένωση μας στα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος .
Τέλος, δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια ποσό υπερήφανος είμαι με τα δικά μου παιδιά όπως πρέπει να είναι και οι γονείς τους και όλος ο κόσμος της Ιτέας! Τους δίνω συγχαρητήρια από καρδιάς για ότι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα και νομίζω ότι αρκετοί από αυτούς θα παίξουν πολύ πιο σημαντικούς τελικούς στο μέλλον από τον χθεσινό".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου