Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΝΕΤΑΙ (σε ποιόν;)


Όλα καλά

  Το "(ημί)Αυτοτελές Τμήμα (ψυχολογικής;) Υποστήριξης Δημάρχου και Δημοσίων (υπο)Σχέσεων" του Δήμου Δελφών, μας πληροφορεί ότι "υπογράφτηκε" (!...) η Σύμ- βαση εκμισθώσεως για το Χάνι της Γραβιάς.  Δεν μας λέει όμως, στο αναδημοσιευόμενο παρακάτω και από εμάς Δελτίον Τύπου, από ποιούς "υπογράφτηκε"  αυτή η Σύμβαση για να λειτουργήσει πλέον ως μουσειακός χώρος το Χάνι.  Γιατί από μόνος του ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γραβιάς,
δεν αρκεί για να υπογραφεί κάποια Σύμβαση.  Χρειάζεται κι άλλος ένας (τουλάχιστον) για να γίνει αυτή η σύμπραξη, αυτή η εκμίσθωση.
Εκτός και εάν το καλό Αυτοτελές Τμήμα, εννοεί ως συμπράττοντα τον καπετάν-Οδυσσέα.  Διότι θεωρητικά, θα πρέπει να έχει κάνει κάτι και αυτός, για ετούτη εδώ την "πληθιά".
Θα το μάθουμε άραγε;... 

***************************************************

                                      ΑΜΦΙΣΣΑ, 09.03.2018 

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Α.Δ.Τ.: 8/2018


ΘΕΜΑ: “Υπογράφτηκε η σύμβαση εκμίσθωσης για το Χάνι της Γραβιάς”

Υπογράφτηκε από τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Γραβιάς κ. Γιάννη Γεωργίου η μισθωτική σύμβαση για τη λειτουργία του Χανίου της Γραβιάς ως μουσειακός χώρος.

Προκειμένου να καταλήξουμε με επιτυχία στον επιθυμητό από όλους σκοπό απαιτήθηκε μια πολυσύνθετη προσπάθεια δυο ετών, που εκκίνησε με μια απολύτως διαφανή και ανοιχτή διαδικασία, η οποία έγινε γνωστή διά του Τύπου σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο και με την οποία δόθηκε μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας σε όλους, ενώ στην πορεία χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε πλήθος γραφειοκρατικών και νομικών προσκομμάτων, που μας τέθηκαν.

Το Χάνι της Γραβιάς επανεκκινεί πλέον δυναμικά τη λειτουργία του αποκλειστικά ως μουσειακός – εκθεσιακός χώρος, με μια σύμβαση που διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα του Δήμου και το σκοπό κατασκευής του.

Το Χάνι της Γραβιάς αποτελεί εμβληματικό μουσειακό χώρο του Δήμου Δελφών και εντάσσεται πλήρως στη στρατηγική ανάδειξης της επαναστατικής ιστορίας της περιοχής μας (οι δρόμοι του 21). Σύντομα (εντός του 2018) με την πλήρη λειτουργία του Δικτύου Δελφών (σύμπραξη του Δήμου μας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Δωρίδας, για θέμα Πολιτισμού και Τουρισμού), αλλά και την ολοκλήρωση της μουσειακής υποδομής και την εγκαινίαση της οικίας Πανουργιά, ο Δήμος μας θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα από τα πολλά που έχουμε ήδη διανύσει προς την κατεύθυνση αυτή.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου






1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο απίστευτος μπαρουφολογος προσπαθεί να μας πείσει οτι εχει σε εξέλιξη έναν (ακόμα) μεγαλεπήβολο σχεδιασμό. "Τους δρομους του 21". Για όσους γνωρίζουν "Οι δρόμοι του 21", ηταν Σχεδιασμός της προηγούμενης δημοτικής αρχης όπως άλλωστε και η οικία Πανουργία που μελετήθηκε, σχεδιάστηκε, εντάχθηκε, χρηματοδοτήθηκε δημοπρατήθηκε, και σχεδόν ολοκληρώθηκε από τους Προηγούμενους. Εδω και 3,5 χρόνια η δημοτική αρχή του δημάρχου Παναγιωτόπουλου με το ΜΗΔΕΝΙΚΟ έργο μας βομβαρδίζει συνεχώς με απίθανα Δελτια Τύπου με Δονκοχωτικους σχεδιασμούς και μεγαλεπήβολα - τρομάρα τους - σχεδια.Τι να πρωτοθυμηθει κανεις.Την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, την αξιοποίηση του Ελαιωνα της Άμφισσας, την επισκευή του Κάστρου της Αμφισσας, το αγιονερο της Κιρρας, τις πολεμικες αποζημιώσεις, και άλλα ...ωραία παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή