Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ : ΕΣΤΟΡΕΣΕΝ ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ 63-65
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!
(πηγή : gsiteas.gr) 
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα στην Αμφίκλεια, η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ με αντίπαλο τον Άρη και τελικό σκορ 63-65  σε ένα ματς για γερά νεύρα
(διάβασε εδώ αναλυτικά για την έκβαση του χθεσινού αγώνα). Μετά και απ' αυτή τη νίκη, η ομάδα μας μετράει συνολικά 12 νίκες και 5 μόλις ήττες στο πρωτάθλημα ανδρών (Α΄ΕΣΚΑΣΕ) της Ένωσης και σύμφωνα με τον προπονητή Χρήστο Μωραΐτη, και τις δηλώσεις που έκανε στο δημοφιλές αθλητικό site eviabasket.gr πρόκειται για ‘Σημαντική νίκη που μας εδραιώνει στην τετράδα’! Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η ΑΓΕ Χαλκίδος σε έναν αγώνα που θα θα γίνει στη γήπεδό μας το επόμενο Σάββατο 10/3/2018 και στηριζόμαστε και στην δική σας καθολική παρουσία προς ενίσχυση της ομάδας και των παιχτών μας στον δύσκολο δρόμο για τα play-off του πρωταθλήματος.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μωραΐτη Χρ. για τον αγώνα:
Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη από την άποψη ότι μας εδραίωσε στην πρώτη τετράδα καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου. Απέναντι μας, είχαμε μια ομάδα πολύ σκληροτράχηλη που παίζει διαφορετικό μπάσκετ από το δικό μας με πολλές επαφές και δύναμη στα ριμπάουντ.
Ο Άρης έψαχνε και ψάχνει μια νίκη εκτός προγράμματος ώστε να διασφαλίσει την παραμονή του. Το να παίζει ο άλλος λοιπόν την ύπαρξη του τον κάνει πολύ επικίνδυνο και αυτό εμείς το καταλάβαμε αργά όταν και παίξαμε δυνατά στην άμυνα και βάλαμε 2 μεγάλα σουτ.
Σε όλο το ματς είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ το αμυντικό που κυρίως μας το δημιούργησε ο Τσεκούρας κι αυτό γιατί δεν έχουμε παίχτη να τον ματσάρουμε. Εξ αιτίας κι ενός χαμένου ριμπάουντ ισοφαριστήκαμε από τον Παπαδακη με τρίποντο. Επειδή στο παρελθόν φέτος στο πρωτάθλημα την έχουμε πατήσει κι είχα διαίσθηση ότι ο Άρης θα σουτάρει τρίποντο για να πάρει το ματς με το σκορ 63-65 αποφασίσαμε να κάνουμε φάουλ στα δέκα δεύτερα ώστε να έχουμε μια αξιοπρεπή επίθεση μετά. Ακολούθησαν οι 0/2 του Μιχελη, επιθετικό ο Τσεκούρας, κόψιμο, τρίποντο ο Μιχέλης, επιθετικό ο Τσεκούρας που αστόχησε και λήξη.
Γενικά ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς προηγήθηκε και με διψήφια διαφορά αλλά όλα θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε βάλει δυο τρία σουτ από μακριά μια και μας τς έδιναν επιδεικτικά (είχαμε 25% τρίποντο). Με το αν όμως δεν γίνεται δουλειά κι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε δυνατά τώρα που είναι το φίνις του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, στους διαιτητές, καθώς και στον αξιόμαχο Άρη Αμφίκλειας και να ευχηθώ να παραμείνει στην κατηγορία’.
 Δείτε παρακάτω το ροζ φύλλο του αγώνα με τον Άρη Αμφίκλειας:
Διαιτητές: Τσάλλας-Ντάνος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-16, 34-32, 53-49, 63-65.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τριπηλόπουλος): Μιχέλης 2, Κάτσικας 5, Παπαδάκης 17 (3), Χούμπα 20 (3), Τσεκούρας 18, Χατζής 1, Στιβαχτής, Κουρέπης, Ζανιάς.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 5, Παπαθεοχάρης, Μπαντελάς 11, Γεωργαντάς 18, Λύτρας, Αγγελόπουλος 13 (3), Πράππας 7 (2), Ευθυμίου 6 (2), Σκούρας, Δημητρίου 5 (1).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου