Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Cine Itea : "Rafiki"

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Παρασκευή 29/12 στις 8μμ
Η τελευταία ταινία μας για το 2017..
«Ραφίκι-Οι καλύτεροι φίλοι»
του Κρίστιαν Λο
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ με προαιρετική συνεισφορά
Τι καλύτερο για τις ημέρες αυτές από μια ταινία για όλη την οικογένεια!
Μια Χριστουγεννιάτικη συναρπαστική ιστορία με θέμα τη φιλία και το θάρρος στη χιονισμένη Νορβηγία!
Μια ταινία που θα σε κάνει να αναρωτηθείς: Μέχρι πού είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για να σώσεις τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη;
ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Julie, η Mette και η Naisha είναι οι καλύτερες φίλες και συμμαθήτριες. Ζουν σε ένα μικρό χωριό στη Νορβηγία. Πλησιάζουν Χριστούγεννα και στο σχολείο ετοιμάζουν τη γιορτή των Χριστουγέννων. Η δασκάλα διαλέγει την Naisha για το ρόλο της Santa Lucia. Τα τρία κορίτσια παίζουν χιονοπόλεμο, κατεβαίνουν με το έλκηθρο τις πλαγιές και περιμένουν με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα.
Μια μέρα η Naisha και η μητέρα της εξαφανίζονται από το χωριό και όπως μαθαίνουν έχουν πάει στο Όσλο. Η Julie και η Mette αποφασίζουν ότι πρέπει να βρουν τη Naisha και τη μητέρα της και να τους βοηθήσουν. Τα προβλήματα όμως είναι πολλά: το Όσλο είναι πολύ μακριά από το σπίτι και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.
Με μόνο στοιχείο μια διεύθυνση γραμμένη με αόρατο μελάνι, η Julie και η Mette ξεγλιστρούν από τα σπίτια τους και παίρνουν το νυχτερινό τρένο για την πρωτεύουσα, το Όσλο. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας αξέχαστης περιπέτειας σε μια συναρπαστική ταινία με θέμα τη φιλία και το θάρρος.
Η ταινία προβάλλεται σε συνεργασία με τη Νορβηγική πρεσβεία
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

με προαιρετική συνεισφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου