Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : "Μη μου την αντιδήμαρχο τάραττε" - Δελτίον Τύπου


Εκδρομή
στα χιόνια

    Συνηθίζεται από πολλών ετών, τις τελευταίες ημέρες του ημερολογιακού έτους και πριν ακόμη μηδενισθούν στους μετρητές των ημερολογίων οι ημέρες, οι εβδομάδες και οι μήνες, να γίνεται μια επανα-δημοσίευση, ανασκόπηση όπως λέγεται, διαφόρων περιστατι- κών, δράσεων και στιγμιοτύ- πων, τα οποία  επροκάλεσαν  τον θαυμασμόν, τον γέλωτα και πολλές φορές την συμ- πάθεια του κοινού κατά την διάρκεια του απερχομένου έτους. Και σε αυτά περιλαμβάνονται από φαιδρά, αστεία έως και κωμικοτραγικά περιστατικά, των οποίων η κινηματογραφική, η φωτογραφική και η έντυπη αποτύπωση και καταγραφή, έχουν δημιουργήσει σε εμάς, το αίσθημα της θυμηδίας, συνοδευόμενο πολλές φορές από την γνωστή ανά την υφήλιο ελληνική έκφραση, του “τι έκανε μωρέ ο μ@@@@ας!...”

   Εμείς εδώ στον Δήμο Δελφών, είχαμε πολλάκις την ευκαιρία ως δημότες αυτού του αλλοπρόσαλλου Δήμου, να  “υποστούμε”  το μέγεθος της αγνοίας και των λαθών της δημοτικής αρχής, τα οποία όταν δεν επηρέαζαν αρνητικά την καθημερινότητά μας, προκαλούσαν τον γέλωτα για τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόταν η δημοτική αρχή, το μέγεθος των προβλημάτων και το επίπεδο των ανθρώπων, προς τους οποίους απευθυνόταν και προς τους οποίους είχε υποχρέωση να εξασφαλίσει καλές δημοτικές υπηρεσίες.

   Πλήθος τα “περιστατικά” κατά την διάρκεια του 2017. 
   Εμείς όμως εδώ στο epikourositeas.blogspot.gr, τηρώντας το “έθιμο” των ΜΜΕ, θα δημοσιεύσουμε μόνον το Τελευταίο Δελτίο Τύπου εκδόσεως του “Αυτοτελούς Τμήματος Υποστηρίξεως Δημάρχου” (ασχέτως εάν το υπογράφει το Γραφείο Τύπου...), σύμφωνα με το οποίο, ο Δήμαρχος βάζει τα “πράγματα” στην θέση τους για το “μπάχαλο”  στην  Επτάλοφο  (Αγόριανη).  Όπου οι μεν 2 δημότες (μόνο;...)  επετέθησαν βιαίως και ανάνδρως (sic) στην αντιδήμαρχο, η οποία όμως, δεν ήταν παρούσα, γιατί “ασχολούνταν προσωπικά και από μόνη της” με την ρύθμιση της κυκλοφορίας!... 

Έ, τι να λέμε τώρα... Η γυναίκα για τις ανάγκες της Επταλόφου, έκανε χρέη Τροχονόμου. Και ο Δήμαρχος όλα αυτά να τα γράφει σε Δελτίον Τύπου!...
Καλή Χρονιά να έχουμε! Όλοι μας!


****************************************************
                                                   ΑΜΦΙΣΣΑ, 28.12.2017
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α.Δ.Τ.: 79/2017

ΘΕΜΑ: “Αντιμετώπιση προβλημάτων το τριήμερο των Χριστουγέννων από το Δήμο Δελφών ”

Το διάστημα των Χριστουγέννων ο Δήμος Δελφών αντιμετώπισε μια σειρά από σημαντικά προβλήματα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας.

Πράγματι φέτος είχαμε τη σπάνια σύμπτωση να πρέπει να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα, μέσα σε διάστημα 2-3 μόλις ημερών (παραμονές Χριστουγέννων): α) Η έντονη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις στο μισό και πλέον Δήμο (ανάγκη εκχιονισμού σε περισσότερες από 20 Κοινότητες) και β) Μεγάλες βλάβες στην ύδρευση σε Γαλαξίδι, Κίρρα, Άμφισσα, Λιλαία, Πολύδροσο, σε κεντρικούς αγωγούς, στα αντλιοστάσια ή στις βασικές δεξαμενές μας.

Παρά την ένταση των φαινομένων και τις ταυτόχρονες εστίες που έπρεπε να φροντίσουμε, σε γενικές γραμμές υπήρξε έγκαιρη και ικανοποιητική λειτουργία του μηχανισμού μας, με δεδομένες και τις γενικότερες παθογένειες και αδυναμίες που υπάρχουν στο σύνολο της κρατικής μηχανής, την οποία πολλές φορές εμείς καλούμαστε να υποκαταστήσουμε.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας, τους συνεργάτες μας, αλλά και πολλούς συμπολίτες μας, που με αυταπάρνηση ρίχτηκαν στη μάχη όλες αυτές τις ημέρες, ακόμη και ανήμερα των Χριστουγέννων, προκειμένου να μπορέσουν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας να απολαύσουν τις εορταστικές ημέρες.

Ταυτόχρονα οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την άνανδρη και βίαιη επίθεση που δέχτηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου, από δύο συγκεκριμένους δημότες κατά το βράδυ του Σαββάτου στην Επτάλοφο κι ενώ εκείνη την ώρα εκτελούσε το καθήκον της (συγκεκριμένα ασχολούταν προσωπικά και μόνη της με τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στον κόμβο, ενώ μέσα στο χωριό επιχειρούσαν τα εκχιονιστικά οχήματα του Δήμου μας). Η ένταση των ωρών σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες είναι απόλυτα καταδικαστέες.

Ο Δήμος Δελφών έχει αποδείξει επανειλημμένα την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε καταστάσεις πολιτικής προστασίας, παρά τη γνωστή δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτός, όπως και οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, όπως όλοι γνωρίζουν, εμείς την ώρα της μάχης δεν κρυβόμαστε, είμαστε παρόντες στα μέτωπα και τις περισσότερες φορές προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που κατά νόμο μας αναλογούν.

--------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου



11 σχόλια:

  1. Το άλλο με τον τέως αντιδήμαρχο της Δ Ε Παρνασσού το έμαθες?
    Έκανε γραπτή διαμαρτυρία στον συνάδελφο του της ίδιας παράταξης για κάποιες παλιές τηλεκαμπίνες του χιονοδρομικού που με δικές του ενέργειες-τις μοναδικές βέβαια που έκανε σαν αντιδήμαρχος χα χα -,και δεν αξιοποιήθηκαν σαν διακόσμηση στο Πολύδροσο.Επειδή τέτοια μυαλά κουβαλούσε τον ξαπόστειλε ο δήμαρχος ,αλλά γιατί τον
    ανέχεται να ξεφτιλίζει κι άλλο την ταλαίπωρη παράταξη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η βλαχα απο τη Στρομη που ελει και να διικησει, ρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

    ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η οποιαδήποτε ακραία συμπεριφορά εναντίον προσώπων, είτε είναι αυτά φυσικά πρόσωπα, είτε αξιωματούχοι της πολιτικής και της δημοτικής σκηνής του τόπου μας, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα από εμάς. Και αυτό είναι αξίωμα από εμάς, καθ' όσον η έννοια "Δημοκρατία", είναι (πληρωμένος) τρόπος της δικής μας ζωής, με αντίτιμα τα οποία δεν φαντάζεσθαι. Ευκαιριακές δε και ανώνυμες προσφωνήσεις περί "Δημοκρατών", δεν μας αφορούν. Αποδεδειγμένα.
      Επί της ουσίας όμως : Εάν επωνύμως (με μη δημοσιοποίηση ονόματος από εμάς), έχετε να καταγγείλετε ανάρμοστες συμπεριφορές για την προκειμένη περίπτωση, πολύ ευχαρίστως να τις δημοσιεύσουμε. Και βεβαίως να τις κατακρίνουμε δημοσίως. Εδώ είμαστε φίλτατε ή φιλτάτη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε συντοπίτη.
      Δημοκρατία είναι να δημοσιεύεις όλες τις απόψεις, αρκεί να μην περιέχουν υβριστικές και ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον συνανθρώπων μας.
      Δημοκρατία είναι και το να ασκείς ή να σέβεσαι την κριτική που ασκείται στα εκάστοτε όργανα της τοπικής και πολιτικής εξουσίας, στα πλαίσια πάντα ενός γόνιμο διαλόγου. Αυτές τις θέσεις το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ τις έχει τηρήσει απαρέγκλιτα δημοσιεύοντας ή αναδημοσιεύοντας κείμενα και απόψεις αντικρουόμενων παρατάξεων ή πολιτικών θέσεων.
      Απόδειξη των παραπάνω αποτελούν οι δημοσιεύσεις όλων των δελτίων τύπου του Δήμου Δελφών.

      Διαγραφή
  4. ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ....Η οποιαδήποτε ακραία συμπεριφορά εναντίον προσώπων, είτε είναι αυτά φυσικά πρόσωπα, είτε αξιωματούχοι της πολιτικής και της δημοτικής σκηνής του τόπου μας, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα από εμάς.

    ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ .... ?

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ?

    "Ταυτόχρονα οφείλουμε να στηλιτεύσουμε την άνανδρη και βίαιη επίθεση που δέχτηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου, από δύο συγκεκριμένους δημότες κατά το βράδυ του Σαββάτου στην Επτάλοφο κι ενώ εκείνη την ώρα εκτελούσε το καθήκον της (συγκεκριμένα ασχολούταν προσωπικά και μόνη της με τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στον κόμβο, ενώ μέσα στο χωριό επιχειρούσαν τα εκχιονιστικά οχήματα του Δήμου μας). Η ένταση των ωρών σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες είναι απόλυτα καταδικαστέες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπληροφόρηση στο μέγιστο... ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑΝ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε έντονο ήφος...!!! Πιστευτώ ότι η ''διαμαρτυρία'' του συλλόγου σαν σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θέμα που είναι η παταγώδης αποτυχία της αντιδημάρχου στην οργάνωση του εκχιονισμού της Πολυδρόσου και της Επταλόφου, να δημιουργήσει εντυπώσεις από ένα ανύπαρκτο θέμα και να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα. Κρίμα που η προπαγάνδα τον βολεμένων και αποτυχημένων πολιτικάντηδων (!!!) βρίσκει ακόμη και σήμερα ευήκοα ώτα

      Διαγραφή
  5. Περί διακρίσεων, ουδείς λόγος. Περί αληθείας, υπάρχει δεδομένο (από πλευράς Δήμου). Για τα υπόλοιπα , "σύ είπας". Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ .ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΧΙ ? ΑΝ ΟΧΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επίφαση από εσάς είναι το φύλλο; Και ότι εμείς ..."καταδικάζουμε" ανυπεράσπιστες γυναίκες;
      Έχετε δίκιο όμως : Όχι άλλο κάρβουνο.

      Διαγραφή
    2. Παραπληροφόρηση στο μέγιστο... ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑΝ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε έντονο ήφος...!!! Πιστευτώ ότι η ''διαμαρτυρία'' του συλλόγου σαν σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θέμα που είναι η παταγώδης αποτυχία της αντιδημάρχου στην οργάνωση του εκχιονισμού της Πολυδρόσου και της Επταλόφου, να δημιουργήσει εντυπώσεις από ένα ανύπαρκτο θέμα και να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα. Κρίμα που η προπαγάνδα τον βολεμένων και αποτυχημένων πολιτικάντηδων (!!!) βρίσκει ακόμη και σήμερα ευήκοα ώτα

      Διαγραφή