Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ



Αλλάζουμε και Πρόεδρο, μαζί με το έτος.

  Μεσούσης της σημερινής εκτά- κτου συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών (η πρόσκληση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους ανέφερε ώρα ενάρξε- ως της συνεδριάσεως την 13:00’) κατά την οποία θα εσυζητούντο 4 (τέσσερα) κατεπείγοντα θέματα, εκυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στις 13:45’ (δηλαδή 45’ της ώρας μετά από την έναρξη της συνεδριάσεως), Δελτίο Τύπου του “Αυτοτελούς Τμήματος Υποστηρίξεως Δημάρχου”, το οποίο μας επληροφορούσε ότι το εν εξελίξει Δημοτικό Συμβούλιο, εξέλεξε νέον Πρόεδρο του Σώματος!...
Το οποίον σημαίνει ότι η απόφαση αυτή είχε από καιρού παρθεί από τον Δήμαρχο και ότι το Δελτίον Τύπου είχε γραφεί, προ της ενάρξεως της συνεδριάσεως, αλλά η ασυνεννοησία κάποιων εδημιούργησε το ...πρωθύστερον της αναγγελίας του εκτάκτου (και χαρμοσύνου) γεγονότος.

Το περιστατικό μας ενθύμισε την “ατάκα” του τεράστιου Νίκου Σταυρίδη στην ελληνική ταινία “Τα κίτρινα γάντια”, όπου  μονολογώντας σχεδόν, έλεγε : “μωρέ πότε τα συζητήσατε, πότε τα συμφωνήσατε, ένας Θεός το ξέρει!...”.

 Ανεξαρτήτως όμως όλων αυτών, εμείς, θα ευχηθούμε στην νέα πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου, καλή δύναμη και υπομονή στα νέα καθήκοντά της, και να παράξει σύννομο και διαυγές έργο, μακριά από μικρο- πολιτικές και παραταξιακές σκοπιμότητες, με γνώμονα μόνον την καλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Γιατί είναι νέος άνθρωπος και τους νέους ανθρώπους, τους χρει- αζόμαστε εδώ στην πένητα αλλά πλούσια ιδιαιτέρα πατρίδα μας. 
Εξ άλλου, θα έχουμε όλον τον υπολειπόμενο χρόνο της θητείας της εμπρός μας, προκειμένου να την κρίνουμε, να την επαινέ- σουμε και να την σχολιάσουμε για την ποιότητα του έργου της.

Καλή δύναμη κυρία Ελισάβετ Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου!

****************************************


                                                        ΑΜΦΙΣΣΑ, 27.12.2017
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α.Δ.Τ.: 78/2017

ΘΕΜΑ: “Η κα. Ελισάβετ Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου νέα Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών”


Ο επί διετία Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, κ. Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα αυτό, δηλώνοντας ενώπιον του Δημοτικού μας Συμβουλίου την άποψή του για την αξιοποίηση περισσότερων προσώπων σε ρόλους με θεσμική αξία.

Ο Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος υπηρέτησε με προσήλωση και ικανότητα τη σημαντική αυτή θέση, στην οποία τον εξέλεξε το αντιπροσωπευτικό σώμα του Δήμου Δελφών, όντας ο ίδιος ήδη έμπειρος αυτοδιοικητικός και έχοντας την αποδοχή του συνόλου των δημοτικών συμβούλων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών στη σημερινή συνεδρίασή του εξέλεξε νέα Πρόεδρο του Σώματος τη δημοτική σύμβουλο κ. Ελισάβετ Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον κ. Χαράλαμπο Παναγιωτόπουλο για την επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων του και το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και να ευχηθούμε στη νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, κ. Ελισάβετ Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

Ο Δήμαρχος Δελφών

Θανάσης Παναγιωτόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου