Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ - Ανακοίνωση


Υδροδότηση (δωρεάν)

  Μετά από ένα 5θήμερο “απαγορεύσεως” στην κατανάλωση ποσίμου ύδατος στην Κίρρα, ο Δήμος Δελφών (όχι η “απαγορεύουσα” Δ/νση Πολιτικής Προστασίας),  εσκέφθη ότι δεν θα έπρεπε να αφήσει τους κάτοικους της Κίρρας, να πάθουν ...αφυδάτωση. Και εντάξει, όσοι είχαν την δυνατότητα ή και την προνοητικότητα, είχαν προμηθευθεί από μόνοι τους εμφιαλωμένα, αλλά οι υπόλοιποι, οι οποίοι ανέμεναν επί 5θήμερον(!) την άρση της “απαγορεύσεως”, τι θα έπρεπε να κάνουν; 
Για αυτό και το Γραφείον Τύπου του Δήμου Δελφών (και όχι το “Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης του Δημάρχου”), ενημερώνει τους κατοίκους με ανακοίνωσή του, ότι σήμερα θα διανεμηθούν εμφιαλωμένα για τις ανάγκες τους.

   Βεβαίως δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, εάν θα ζητούνται αποδεικτικά στοιχεία από τους προσερχομένους για την δωρεάν ...υδροδότηση, ότι όντως είναι κάτοικοι Κίρρας και όχι της Ιτέα,ς της Δεσφίνας ή των ...Τιράνων!
Προσέλθετε!

********************************

Δήμος Δελφών
Γραφείο Τύπου
Άμφισσα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τις 10:30 και μέχρι τη μία το μεσημέρι στο Κοινοτικό Γραφείο Κίρρας θα διατίθεται από το Δήμο Δελφών εμφιαλωμένο νερό σε όσους πολίτες της Τοπικής Κοινότητας το επιθυμούν.


Ενημερώνουμε, επίσης, ότι εξειδικευμένο συνεργείο του Δήμου προσπαθεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

1 σχόλιο:

  1. Για όσους θέλουν, θα βράζει νερό σε καζάνι για να πλυθούν.. Γιατί στα σπίτια μας το νερό στο μπάνιο είναι καφέ και είμαστε άπλυτοι 5 μέρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή