Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ- Εκδήλωση

Άγιος Νικόλαος Φωκίδος

                                                                ΑΜΦΙΣΣΑ, 17/11/2017                     
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Δελφών σας προσκαλεί στην ειδική εκδήλωση για τον τουρισμό με θέμα "EXPERIENTIAL CUSTOMER HOTEL SERVICE".

Εισηγητής είναι ο Καθηγητής Στρατηγικής και Marketing του ΟΠΑ, κ. Γεώργιος Πανηγυράκης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Πανηγυράκης, με την πολυετή εμπειρία του ως σύμβουλος σε διεθνείς οργανισμούς, φορείς αυτοδιοίκησης, τραπεζικά ιδρύματα και πολυεθνικές εταιρίες, θα αναλύσει τις τάσεις και τις απαιτήσεις του σύγχρονου πελάτη - τουρίστα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Άμφισσα, πλατεία Κεχαγιά.

Δηλώσεις Συμμετοχής στο τηλ. 2265 029655 και στον διαδικτυακό xώρο:
https://www.eventora.com/en/Events/experiential-customer-hotel-se
Ώρα Προσέλευσης : 09.45 - 10.15πμ

Έναρξη εκδήλωσης: 10.30πμ

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος



Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού       Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

      Νεκτάριος Μίχος                    Έλλη Κοτσάνου - Ρομβοτσάνου





3 σχόλια:

  1. Έρχεται ο Πανηγυρακης για τα "πανηγύρια" του Δήμου μας και της κας Έλλης... κάντε κανα έργο υποδομής κι αφήστε τα φρου φρου κι αρώματα... αϊ σιχτίρ!!!17Ν☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν όλη η περιοχή προβλέπεται να μετατραπεί σε ιχθυοκαλλιέργειες, αιολικά πάρκα και μεταλλεία για ποια τουριστική ανάπτυξη θα μιλήσουν;;;;Τουριστική κίνηση είχαμε και την χάσαμε. Τότε που επισκέπτες κάθε ηλικίας έρχονταν στην περιοχή και έμεναν για να απολαύσουν την ομορφιά της και να κάνουν τα μπάνια τους.Εκτός και αν εννοούν τα κρουαζιερόπλοια που προσαράζουν για να επισκεφτούν οι επιβάτες τους τον αρχαιολογικό χώρο και να φύγουν, τα τουριστικά πρακτορεία που φέρνουν μονοήμερο επισκέπτες στους Δελφούς και "κλειστές" ξενοδοχειακές μονάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΦΟ !
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή