Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙ (τοπικών) ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ (γενικώς)


Μισή Λαϊκή Αγορά...

    Σύμφωνα με το παρακάτω αναδημοσιευόμενο Δελτίο Τύπου του Τμήματος Εμπορίου του Δήμου μας, μετατίθεται κατά μια ημέρα ενωρίτερα η Λαϊκή Αγορά της Αμφίσσης. Δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί (λόγω της αργίας του Σαββάτου), την Παρασκευή 24-3-2017. Αυτό συνεπάγεται ότι, την Παρασκευή, θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα δυο Λαϊκές Αγορές : Αυτή της Ιτέας και αυτή της Αμφίσσης.
    Σύμφωνα όμως με την πάγια και προγραμματισμένη τακτική των συμμετεχόντων και στις δυο Λαϊκές Αγορές, εμπόρων και των παραγωγών, θεωρητικά είναι αδύνατη η παρουσία των και στις δυο τοποθεσίες ταυτοχρόνως. Άρα, ή και οι δυο Λαϊκές ή τουλάχιστον η μια εκ των δυο, θα είναι “αδυνατισμένη”. Το ποιά εκ των δυο θα “αδυνατίσει”, είναι προφανές...

Για αυτό και η πληροφορία εκ μέρους μας, προς τους Ιτιώτες : 
Για την επομένη Λαϊκή της Παρασκευής, κρατάτε μικρό καλάθι...
(Τι ζημιά έκανε κι αυτός ο Αστέρας.... )

************************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   ΙΤΕΑ 20/3/2017
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΥΤ. ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΚΑΤ/ΤΩΝ & ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ
                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Λόγω της αργίας της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της επετείου της 25ης Μαρτίου, η διεξαγωγή της λαϊκής αγοράς στη Δ.Κ. Άμφισσας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, τις συνηθισμένες ώρες.
Οι οδηγοί οχημάτων παρακαλούνται, για λόγους διευκόλυνσης της κίνησης τους αλλά και εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους λειτουργίας της λαϊκής αγοράς την αντίστοιχη ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής της.


Η καθ’ ύλην αρμ. Αντιδήμαρχος
Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου