Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ "ΔΕΣΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Ιτιώτικα Κούλουμα 2017
 Με πολύ χαρά  και με τον καιρό σύμμαχο, πραγματοποιήθηκαν  και φέτος τα Ιτιώτικα  Κούλουμα 2017 από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιτέας « Ο ΔΕΣΜΟΣ».
Οι λαγάνες , ο ταραμάς , ο χαλβάς και άλλα νηστίσιμα εδέσματα γέμισαν τα πιάτα των επισκεπτών αλλά και των συντοπιτών μας , που πλημμύρισαν την παραλία της όμορφης πόλης μας.  Τα τραγούδια  που  πρόσφεραν οι μουσικοί  με το ζωντανό πρόγραμμα , διασκέδασαν όλους συμπληρώνοντας την χαρούμενη και εορταστική ημέρα.  Τα μέλη και οι φίλοι του Δεσμού σκορπούσαν χαμόγελα και ευχές  σε όλους και εκείνοι αντεύχονταν μέσα από την καρδιά τους.
Η μεγάλη πλατεία στην Μαρίνα της Πόλης μας , γέμισε από ανθρώπους  όλων των ηλικιών που  δοκίμαζαν τις ικανότητές τους στο πέταγμα των χαρταετών και εκείνοι πετούσαν με χάρη ψηλά στον γαλανό ουρανό.  Χαρά των μικρών, ευχαρίστηση των μεγάλων.
Θέλουμε και φέτος να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που συνέδραμαν στην πραγματοποίηση του εθίμου μας , ενός εθίμου που έχει στοιχειώσει πλέον  την Καθαρά Δευτέρα κάθε χρόνου στην Ιτέα.
Ειδικότερα ,  τη Δ.Ε Ιτέας του Δήμου Δελφών για τη ζωντανή  συναυλία ,την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για τα ηχητικά της συναυλίας,  τον αγαπητό φίλο του Δεσμού Λουκά Αναγνωστόπουλο  αλλά και τους επίσης πολύ αγαπητούς  φίλους  του Ομίλου μας  Ανδρέα Παναγιωτόπουλο , Νικόλαο Πιλάλα , το καφέ –μπαρ Poco, τη Μαρία Κουρελή για την προσφορά κρασιού , όλους τους φούρνους της Πόλης μας για την προσφορά της λαγάνας , τους Αφοί Αναγνωστάκου  για τις ελιές , τον Ηλία Δημητρίου για το λάδι, το ζαχαροπλαστείο Ζήνα για την παρασκευή του  ταραμά καθώς και το εστιατόριο ΣΚΑΛΑ για την παρασκευή των μαυρομάτικων φασολιών.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας ,που βοήθησαν σημαντικά  και φέτος στο μοίρασμα όλων αυτών των εδεσμάτων.
Και του χρόνου περισσότερα!!!!!!!!!
ΤΟ  ΔΣ του ΔΕΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου