Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

"ΤΑ ΠΑΙΔ'ΙΑ (του Γ.Σ. Ιτέας) ΠΑΊΖΕΙ" (και κερδίζει!...)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ: 

Ο Γ.Σ.Ιτέας πρωταθλητής!

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 61-58 ΤΟΥ ΧΒΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! 

Ο Γ.Σ.Ιτέας είναι ο πρωταθλητής εφήβων στην ΕΣΚΑΣΕ κερδίζοντας σήμερα στο μεγάλο τελικό τις Ακαδημίες Χαλκίδας με 61-58, σε ένα συγκλονιστικό τελικό που έγινε στο σχεδόν κατάμεστο (!) κλειστό γυμναστήριο της Αλιάρτου!
Οι πιτσιρικάδες του Μωραϊτη έφτασαν στην κούπα έχοντας το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού. Προηγήθηκαν ακόμα και με 11 πόντους στη γ” περίοδο και με 59-52 στο 1:30 πριν τη λήξη.
Οι Ακαδημίες Χαλκίδας όμως που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, μείωσαν σε 59-57 ενώ έχασαν και βολές για την ισοφάριση!
Η Ιτέα κάπου εκεί μετά από ταϊμ-άουτ του Μωραϊτη, ήταν ψύχραιμη από τη γραμμή των βολών με τους Παπαδρόσο και Κουτρόγιαννο φτάνοντας στη νίκη με 61-58.
Ένας τελικός που πάντως δεν είχε νικητές και χαμένους όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί οι πιτσιρικάδες και των δύο ομάδων!
Η Ιτέα που κάνει εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες της και που έχει παίκτες στις Εθνικές ομάδες (!) στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο  στους Παγώνη, Κουτρόγιαννο για να φτάσει στην κούπα.
Από την άλλη πλευρά, το ΧΒΑ που επίσης δουλεύει με μεγάλη επιτυχία στις μικρές ηλικίες, έχει όλο το μέλλον δικό του, με τα περισσότερα παιδιά που έπαιξαν σήμερα να αναμένεται πως θα στελεχώσουν και τη νέα χρονιά το εφηβικό τμήμα της ομάδας!
Διαιτητές: Παντελίδης-Τσάμης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-18, 7-9, 15-19, 19-15.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γυφτονικολός-Τσουμάνης): Παπαγιάννης, Χροναίος 14, Μπαρώτας 14, Μπιλάλης, Σταθόπουλος 23 (1), Θαλάσσης, Γιαπλές 7 (1), Μεσλάς, Σταυρουκάκης, Νάτσιος, Τζανής, Δούκας.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης-Ντινόπουλος): Παγώνης 25 (1), Κουτρόγιαννος 18 (2), Κοντογιάννης 4, Παύλος, Βούτσινος, Σανούδος 4, Κρικέλας, Δημητρίου, Παπαδρόσος 8, Σκούρας 2.
πηγή : eviabasketwww.eviabasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου