Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΕΜΕΙΝΑΜΕ (βλακωδώς) ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...

Αντιδιαστολές
    
  
  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού μας, μετά από τις άσχημες για όλους μας εξελίξεις στο θέμα της αστυνομεύσεως της περιοχής μας και γνωρίζοντας από καιρού το πρόβλημα (όπως όλοι μας, κάτοικοι και αυτοδιοικητικοί), έπραξαν το αυτονόητο : Ασχολήθηκαν πολύ σοβαρά με τις επαπειλούμενες και αναμενόμενες επιπτώσεις αυτής της συρρικνώσεως των Αστυνομικών Τμημάτων, τόσο για τους κατοίκους, όσον και για αυτούς τους ιδίους.
  Έτσι λοιπόν, εδώ και αρκετό καιρό, απλά, μεθοδικά και με σύνεση, εργάσθηκαν για το πρόβλημα, το εκοινοποίησαν όπου έπρεπε, εφρόντισαν να ενημερωθούν για το τι σημαίνει επί του πρακτέου αυτή η εξέλιξη και προσπάθησαν μέσω της Διοικήσεως του Σωματείου των, να απευθυνθούν στην προϊσταμένη αρχή των, διεκδικώντας το καλύτερο για αυτούς και τις υπηρεσίες των. Και κατάφεραν, να μεταφέρουν τις ανησυχίες των και τις προτάσεις των δια ζώσης, στον Γ.Γ. του υπερκειμένου τους Υπουργείου, με μια συνάντηση την οποία επεδίωκαν από καιρού και  επραγματοποιήθη τελικώς εχθές.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Δήμαρχος, Βουλευτής, πεισματάκια, προχειρότητες και τελικά ‘’πόρτα’’.
   
    Το ατύχημα όμως ήταν, ότι ενώ στην συνάντηση παρευρέθησαν οι αρχές της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες επήγαν εκεί επί σκοπού για να ακούσουν, να ενημερώσουν και να εξηγήσουν το τι μέλλει γενέσθαι στην Φωκίδα, εν τούτοις, τα ‘’ναζάκια’’ του Δημάρχου και η ενέργειά του να αποχωρήσει από το γραφείο του Γ.Γ., παρασύροντας μαζί του στην ηρωϊκή έξοδό του και τους δυο άμεσα θιγόμενους αντιδημάρχους (Γραβιάς και Δελφών), κατάφερε να οδηγήσει τον Δήμο Δελφών στα γνωστά μονοπάτια της αγνοίας, της μιζέριας, της μικροπολιτικής και της μη επιδιώξεως της εξασφαλίσεως του καλυτέρου δυνατού, από αυτήν την λαίλαπα των σημερινών μηδενισμών.

Το δε δυστύχημα είναι, ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι έπραξε το σωστό και το επωφελέστερο για τον Δήμο Δελφών, καταφθάνων απροετοίμαστος, ασθμαίνων και απρόσκλητος σε αυτήν την συνάντηση, με μόνο επιχείρημα την ...ανεξαρτησία του.
  
Ας δούμε αντιστοίχως, τον απολογισμό αυτής της ημέρας, τον οποίον  κάμνουν προς τους συναδέλφους τους αστυνομικούς, οι διοικούντες τον Σύλλογό τους :


*******************************************    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου