Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ (από τις εκδηλώσεις της Εστίας Νέας Σμύρνης)


Εκδηλώσεις

  Από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Εστίας Νέας Σμύρνης για τον μήνα Οκτώβριο του 2016, εμείς θα επισημάνουμε την σημερινή ημερίδα , θέμα της οποίας είναι ‘’Η Μικρασιατική καταστροφή ως πολυ-επιστημονικό παιδαγωγικό μέσο’’
 Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, οι ομιλητές είναι γνωστοί και επιφανείς άνθρωποι των γραμμάτων και της ελληνικής κοινωνίας, άνθρωποι των οποίων η σχέση με την αλησμόνητη πατρίδα είναι σχέση ζωής και πνευματικής εξαρτήσεως.
   Παραθέτουμε όμως και την προγραμματισθείσα για την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου συνάντηση στην Εστία, όπου παρουσία του Ιάπωνα πρεσβευτού στην χώρα μας, θα αποδοθούν τιμές στον εθνικό ποιητή της Ιαπωνίας, στον Έλληνα Λευκάδιο Χέρν.
Σπαρμένη Ελλάδα.
Τεράστια Ελλάδα!...

****************************

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ώρα 10:00
Η Εστία Νέας Σμύρνης και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Δυναμικής πραγματοποιούν επιστημονική Ημερίδα με θέμα: “Η Μικρασιατική καταστροφή ως πολυ-επιστημονικό παιδαγωγικό μέσον”. Ομιλητές θα είναι οι: κ. Στρατής Ζαφείρης Γεν. Γραμματέας ΥΠΑΠΕΝ, κ. Βλάσης Αγτζίδης Δρ Σύγχρονης Ιστορίας, Συγγραφέας, Μαθηματικός, κ. Νίκος Κάκαρης Μαθηματικός, κα Λιάνα Λεκανίδη Σύμβουλος HR, κ. Στέλιος Φενέκος Ναύαρχος και ο κ. Νίκος Ουζούνογλου Καθηγητής του ΕΜΠ και Πρόεδρος της ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.
Παράλληλα, θα λειτουργήσει έκθεση με θέμα: “Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Μικρά Ασία κατά τη διάρκεια της εκστρατείας 1919-1922” συλλογή του κ. Ν.Μ. Καρδασιλάρη.

**********************************

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ώρα 19:00

Η Εστία Νέας Σμύρνης υποδέχεται τον αξιότιμο Πρέσβη της Ιαπωνίας κ. Masuo Nishibayashi στην εκδήλωση τιμής για τον Έλληνα εθνικό ποιητή της Ιαπωνίας Λευκάδιο Χερν. Ομιλητές θα είναι: ο Δρ Δρ Απόστολος Πάσχος και ο Δρ Παναγιώτης Ιωαννίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου