Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΥΧΕΤΑΙ ''ΦΙΛΟΛΟΓΩΝΤΑΣ'', ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟΝ ΕΤΟΣ.

                 ΑΜΦΙΣΣΑ, 12.09.2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350027
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 75/2016

ΘΕΜΑ: “Μήνυμα Δημάρχου Δελφών για τη νέα σχολική χρονιά”


Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς εξ ίσου δύσκολης με τις προηγούμενες λόγω της παρατεταμένης δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας για όλους. Δικό μας όπλο όμως η πίστη κι η αισιοδοξία και πρωτίστως η ελπίδα στη νέα γενιά του τόπου μας και της πατρίδας μας. Στους μαθητές των σχολειών μας.

Στηριζόμαστε στη δύναμη της γνώσης, στον αυθορμητισμό και το δυναμισμό των παιδιών μας. Γιατί τα στοιχεία αυτά αποτελούν το σημαντικότερο εφαλτήριο προκειμένου να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μας κρατούν αγκιστρωμένους στο παρελθόν. Γιατί μόνο με την δύναμη της γνώσης μπορούμε να εμπνευστούμε και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ολοένα και εντεινόμενου ανταγωνισμού που χαρακτηρίζει την αντιφατική αλλά και συναρπαστική εποχή μας.

Ο Δήμος Δελφών με όσες δυνάμεις διαθέτει επενδύει συνειδητά στο αύριο του τόπου μας εντείνοντας τον καθημερινό αγώνα για την επίλυση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας στεκόμενος αρωγός των μαθητών μας, των γονέων τους και των εκπαιδευτικών λειτουργών των σχολικών μονάδων μας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους με υγεία και πρόοδο
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμαρχος Δελφών

Αθαν. Ηλ. Παναγιωτόπουλος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου