Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

F9 : ''Η ΠΟΛΗ ΩΣ ΣΩΜΑ'' - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  F9 -photographers e.t.c

Η F9 καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παλιού Νοσοκομείου Άμφισσας, από τις 04-26/10/2014 με θέμα:

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-Η Πόλη ως Σώμα-

«Η Πόλη ως κοινωνικό σώμα μέσα στο οποίο ο άνθρωπος διανύει τη ζωή του υπάρχει ,δημιουργεί το περιβάλλον του και τον πολιτισμικό του ιστό στο πέρασμα του χρόνου. Αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό μ’όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που αποτυπώνονται στην συνολική μη μόνιμη εικόνα της.
Η Πόλη-σώμα μεγαλώνει, αλλάζει, κουβαλάει επί χρόνια τις ίδιες εικόνες, δέχεται επιθέσεις και αλλοιώνεται, αναπνέει  δύσκολα απ’τις συνεχείς παρεμβάσεις του πολιτισμού μας, ανανεώνεται και αντιστέκεται  στις επεμβάσεις του σύγχρονου ανθρώπου, προσπαθεί να διαχειριστεί και να διατηρήσει τη μνήμη της όσο γίνεται πιο αυθεντικά.
Η μεγαλύτερη απειλή για την Πόλη είναι ο άνθρωπος που τις περισσότερες φορές επεμβαίνει αντιαισθητικά και άμμετρα τραυματίζοντάς την μέχρι θανάτου.
Παρ’όλα αυτά η Πόλη διατηρεί ακόμα τα ζωντανά της σημεία, τα υπερασπίζεται αρκετές φορές όπως πρέπει με την συνεργασία αυτών που την αγαπάνε πραγματικά. Ενώνει το παλιό με το νέο με σεβασμό κι΄αυτό μας κάνει να την διασχίζουμε, να την ακουμπάμε και να μένουμε μαζί της.»

Οι φωτογραφίες που θα στείλουν τα μέλη που θέλουν να συμμετέχουν (Α/Μ ή Έγχρωμες) πρέπει να σταλούν στο e-mail της F9 (photographyf9@gmail.com) μέχρι 19/9/2014.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ F9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου